Piscines Magiline

Renovatie

Zwembaden Magiline > Oplossingen > Renovatie

Renovatie

Wij voeren werkzaamheden aan alle elementen van uw zwembad uit

Renovatie

Ongeacht het merk en het bouwjaar van uw zwembad, Magiline kan uw zwembad renoveren.

Met ons vakmanschap kunnen wij werkzaamheden uitvoeren aan alle elementen van uw zwembad die gerenoveerd dienen te worden.

Uw liner: De levensduur, de hoge temperaturen, onjuiste behandelingen zorgen dat na 10 jaar uw liner niet meer zo mooi is als tijdens de eerste zwempartijen. Magiline heeft liners in diverse kleuren, die u zeker zin geven om te veranderen.

Onze liners zijn zeer goed bestendig tegen hoge temperaturen en hebben een maximale waterdichtheid.

Uw verlichting: Wij hebben 2 soorten verlichting voor uw zwembad.

Neolight, een zuinige en milieuvriendelijke halogeenlamp, voor een gelijkmatige verlichting en aangename. Deze geeft een zacht, wit diffuus licht voor uw zwembad.

Neolight kleur, een gekleurde schijnwerper met LED’s*, om ieder keer van sfeer in uw zwembad te veranderen. U kunt schakelen modi 18 (11 vaste kleuren en 7 sequenties) heel anders gewoon met behulp van de afstandsbediening.

*LED's: Lichtdiode

PERFECT'filtre

De kwaliteit van uw water verbeteren

PERFECT'filtre is een innovatie van Magiline

Omdat de kwaliteit van uw water van essentieel belang is, beschikt het filtersysteem van uw zwembad over een revolutionair hydraulisch concept: de debietvermeerderaar. Dankzij deze innovatie wordt het door uw filter gegenereerde watervolume vermeerderd ten opzichte van een traditioneel systeem met hetzelfde vermogen. U filter filtert namelijk tot 20m³ water per uur met een pomp met een debiet van minder dan 5m³/uur*.

U verbruikt zo minder elektriciteit en de levensduur van uw pomp wordt verlengd.

Verder is de filter uitzonderlijk nauwkeurig, omdat deeltjes tot een diameter van 15 micron gevangen worden. U gebruikt zo minder producten voor het onderhoud van uw zwembad.

U profiteert zo van zuiver, kristalhelder water.

*: verbruik van de pomp en debiet gefilterd water met één PERFECT'filtre blok. Een pomp kan tot 4 PERFECT'filtre blokken laten functioneren.