Piscines Magiline

MAGIpool zwembaden

Zwembaden Magiline > Onze producten > Zwembaden > MAGIpool zwembaden

MAGIpool zwembaden

Eenvoudig zelf uw zwembad bouwen

Met MAGIpool wordt het bouwen van uw zwembad kinderspel.

Een zwembad van 1.50m of 1.20m hoog, aan u de keuze.

MAGIpool is een revolutionair concept waarmee u eenvoudig en gemakkelijk zelf een echt traditioneel zwembad van gewapend beton kunt bouwen.

MAGIpool is een ware innovatie van Magiline, bestaande uit een zeer eenvoudig te assembleren moduleerbare structuur. Met deze structuur kunt u moeiteloos het zwembad van uw dromen tot 14mx7m bouwen.

Het MAGIpool principe is eenvoudig, u hoeft slechts de basiselementen onderling vast te klikken, op dezelfde wijze als een blokkendoos.

U maakt zo eenvoudig de structuurmodules van uw zwembad.  MAGIpool is voorzien van verstelbare afstelvoetjes. Deze garanderen de stabiliteit en zorgen voor een perfecte afstelling van uw structuur, voordat u het beton gaat storten.

Om te zorgen dat het water altijd doorzichtig en kristalhelder is, beschikt uw MAGIpool over een uitstekende prestaties leverend filtersysteem dat precies is aangepast aan de maat van uw zwembad: PERFECT'filtre.

Dit door Magiline gepatenteerde systeem heeft een revolutionair hydraulisch concept: de debietvermeerderaar. Dankzij deze innovatie wordt het door uw filter gegenereerde watervolume vermeerderd ten opzichte van een traditioneel systeem met hetzelfde vermogen.