Piscines Magiline

De Zwembaden Gezien op TV

Zwembaden Magiline > Kies Magiline > De Zwembaden Gezien op TV

De Zwembaden Gezien op TV

U vindt de zwembaden die tijdens populaire tv-programma’s getoond werden.

Het zwembad met terras

Het zwembad met terras

Voor de 4e opeenvolgende keer deden de meest bekeken tv-programma’s voor de hierin benodigde zwembaden een beroep op Piscines Magiline omwille van de kwaliteit, de innovatie, de betrouwbaarheid en de creativiteit van het merk.

Dit jaar staat het zwembad met ingebouwd terras sterk in de belangstelling. Het zwembad met terras onder de waterlijn, een ware trend in 2012, maakt een licht hellende toegang tot het bassin mogelijk.

Hierdoor is het zwembad eenvoudiger te bereiken en wordt dit bovendien een plek waar je heerlijk aan het water kunt vertoeven, alsof je op het strand zit.

Door de lichte helling is het water hier warmer, ideaal om zonder rillen het water in te gaan, met uw vrienden te kletsen en met de kleintjes te spelen.

De innovatie iMAGI werd geïnstalleerd om altijd de juiste temperatuur en kristalhelder water in het zwembad te hebben.

Met Piscines Magiline kunt u uw dromen werkelijkheid laten worden. Door de structuur van Piscines Magiline kan men moeiteloos iedere vorm ontwerpen.

Original format by Endemol Nederland BV and Endemol Productions
Licensed by Endemol International

©2012 Endemol productions

Het Zwembad op maat

Het zwembad van een populair zomerprogramma!
Het Zwembad op maat

De meest bekeken tv-programma’s doen een beroep op Piscines Magiline, voor de kwaliteit, de innovatie, de betrouwbaarheid en de creativiteit hiervan. Wilt u een zwembad dat op u lijkt, dat uniek is?
Met Piscines Magiline kunt u uw dromen werkelijkheid laten worden. Door de structuur van Piscines Magiline kan men moeiteloos iedere vorm ontwerpen.
Het zwembad van deze zomer heeft een eilandje in het midden, om het hoger op te zoeken en vooruit te komen, dankzij de zeer trendy asymmetrische vormgeving en de led’s Lucie, die het zwembad en zijn unieke vorm op harmonieuze wijze verlichten.

Het Puzzelzwembad

Het zwembad van een populair programma van afgelopen zomer!
Het Puzzelzwembad

U droomt van een innoverend en uniek zwembad dat uzelf bedacht heeft? Piscines Magiline begeleidt u bij het realiseren van uw project. Ontdek het laatste technische hoogstandje van Magiline.

Het Puzzelzwembad voor één van de populairste programma’s van afgelopen zomer! Dit zwembad is in zijn geheel ontworpen met de zwembadstructuur van Magiline en de filter FX line™ die beide gepatenteerd zijn.

Als u van puzzels, domino’s of andere vormen houdt, kan Piscine-Magiline al uw dromen doen uitkomen.

Het Viiip zwembad

Het zwembad van het programma Carré Viiip
Het Viiip zwembad

Een zwembad dat van alle gemakken en comfort is voorzien?

Piscines Magiline biedt u een compleet assortiment binnen- of buitenbaden om u thuis te kunnen ontspannen.

Een Balneo-trapje om heerlijk thuis te relaxen, de Tegenstroominstallatie om te kunnen aquagymen, zwembadtrappen van alle afmetingen om een terras of inbouwspa te creëren?

Ontdek een overzicht van onze collectie, om uw ogen de kost te geven.