Piscines Magiline

Label Origine France

Zwembaden Magiline > De firma > Labels > Label Origine France

Met veel trots delen wij u mede dat wij het “Label Origine France Garantie” hebben verkregen voor onze zwembaden.

Label Origine France

Dit label beloont bedrijven die in Frankrijk fabriceren met van oorsprong Franse producten. Dit label wordt afgegeven door een gespecialiseerde instantie, Véritas France, die alle herkomsten en de vervaardigingswijze van het bedrijf bestudeert aan de hand van een nauwkeurig, zwaar onderzoek, alvorens een eindbeslissing te nemen.

Sinds 1994 worden de Zwembaden van Magiline in Frankrijk vervaardigd, in Troyes, gelegen in het departement Aube. Onze knowhow en ons leidmotief zijn gebaseerd op de traceerbaarheid van onze producten en op hun oorsprong, teneinde u een kwaliteitszwembad te bieden dat bij u past.

Wij hebben als eerste ontwerpers-fabrikanten van zwembaden dit label ontvangen, de waarborg van de kwaliteit van de producten en de garantie van een duurzame investering.

De door innovatie en milieuvriendelijkheid gekenmerkte zwembaden van Magiline hebben tegenwoordig een label. Magiline bevestigt zijn technologische voorsprong en zijn verantwoorde houding binnen de Franse economische sector door zijn klanten de oorsprong van zijn producties te garanderen. Met Magiline heeft “Made in France” een ware betekenis, zowel in Frankrijk als daarbuiten.

Wij zijn er trots op erkend te worden als vertegenwoordigers van het Franse fabrikaat in de sector van de zwembaden.