Piscines Magiline

Bedrijfsleiders Awards 2012

Zwembaden Magiline > De firma > Labels > Bedrijfsleiders Awards 2012

Piscines Magiline dubbel in de prijzen gevallen tijdens de Bedrijfsleiders Awards 2012

Bedrijfsleiders Awards 2012

13 juni 2012 – de Bedrijfsleiders Awards 2012 beloonden de initiatieven van kleine en middelgrote ondernemingen en de bestuurders van het jaar (alle categorieën, industrieën en services bij elkaar).

Piscines Magiline werd dubbel beloond met 2 belangrijke prijzen: de Gouden Award in de categorie Internationaal en de Zilveren Award in de categorie Innovatie.

Piscines Magiline had de zeldzame eer dubbel in de prijzen te vallen in twee categorieën.

  • De Gouden Award voor zijn ontwikkeling en internationale strategie. Deze award beloont een onderneming die er, door veel durf te tonen, in geslaagd is op de buitenlandse markten een plaats te veroveren. Deze verovering van de internationale markt is alleen mogelijk wanneer men kan steunen op een product en een manier van werken die daadwerkelijk innoverend zijn.
  • De Zilveren Award voor zijn innovatie iMAGI, een pionier op deze markt. iMAGI is meer dan een alleen een Innovatie, het is een ware Revolutie op de zwembadenmarkt. iMAGI is een zwembad dat volledig gebruik maakt van het technologische systeem van domotica op afstand, om vanaf elke willekeurige plek te kunnen sturen en de parameters te kennen. Waarschijnlijk de belangrijkste innovatie op zwembadgebied van de laatste 10 jaar.

Piscines Magiline maakt het verschil dankzij een technologische voorsprong en een op de internationale markt gerichte strategie.

Trophées Chef d’Entreprise 2012