Piscines Magiline

Klanten vertellen...

Zwembaden Magiline > De firma > Klanten vertellen...

Over de Magiline set

Thierry G

Thierry G

“Voor ons is het zwembad een plek voor ontspanning en gezelligheid voor het gezin of met vrienden.
Ik heb trouwens mijn QUALIpool samen met enkele vrienden gebouwd. Zelfs voor het vullen met water was het al een zeer gezellige plek.
Het monteren van deze zwembadset is werkelijk niet moeilijk, alles is een kwestie van organisatie. De montageaanwijzingen zijn zeer nauwkeurig, en wanneer je deze in acht neemt, ben je er zeker dat je zwembad een succes wordt.
We hoeven nu alleen nog maar te genieten van ons QUALIpool zwembad.”

Arnaud P

Arnaud P

« Mijn vrouw en ik wilden een zwembad om de kinderen een plezier te doen en om de waarde van ons huis te verhogen. Dat leek ons een voor ons ontoegankelijke droom. Wij wilden verder een sterk en hoogwaardig product. Ik heb er geen seconde spijt van gehad. Met het Magiline zwembadbouwpakket is onze droom uitgekomen. Wij konden een echt traditioneel zwembad van gewapend beton bouwen. Met de vast te klikken panelen bleek de bouw zeer eenvoudig te zijn. De filter van ons zwembad werkt werkelijk uitstekend. Het water is altijd schoon en wij brengen onze weekenden niet door met dit te reinigen. Een waar plezier voor het hele gezin en bovendien is de waarde van mijn huis onmiddellijk gestegen. Dat is een leuk extraatje.
Het was veel eenvoudiger en sneller dan ik gedacht had. Ik vraag me zelfs af waarom we dit niet eerder gedaan hebben. »

Philippe H

Philippe H

« Zelfs in de vorm van een bouwpakket blijft een zwembad een investering. Wij zochten dan ook een betaalbaar, sterk en eenvoudig te installeren product.
Met QUALIpool konden wij ons de kwaliteit van een MAGILINE zwembad veroorloven. Wij kozen voor de formule Bouwpakket met begeleiding, om voor de belangrijkste stappen de hulp van een vakman te krijgen.
Het monteren was eenvoudig, alles wordt uitstekend uitgelegd. Je hoeft alleen maar de instructies te volgen en de tijd te nemen om ieder element te plaatsen.
Met dit Bouwpakket kan je je gewoon niet vergissen en bovendien profiteer je van de kwaliteit van een Marktleider als Magiline.»

“Kinderspel !

“Kinderspel !

Ik ben gaan rekenen en met het dankzij de set uitgespaarde geld heb ik een groter zwembad met meer voorzieningen kunnen kopen. (…) De set wordt werkelijk compleet geleverd. Alles is in de fabriek voorgemonteerd. Onmogelijk je te vergissen. Je hoeft alleen maar de montagevoorschriften te volgen, stap voor stap. Ik heb geen enkel moment over het resultaat getwijfeld.”