Piscines Magiline

Industriesite

Zwembaden Magiline > De firma > Industriesite

De passie te creëren...

Wij investeren veel in vandaag en morgen. De zwembaden van Magiline worden ontworpen en uitgevoerd op drie, uitstekende prestaties leverende industriesites van. De vervaardiging is 100% Frans.

De Afdeling Research & Ontwikkeling

Wij stellen er een eer in om alle onderdelen van onze zwembaden zelf te ontwerpen en uit te voeren, wat uniek is, zodat al deze onderdelen perfect en optimaal op elkaar aansluiten, om onze consumenten comfort, veiligheid en duurzaamheid te kunnen bieden. Wij zijn niet slechts assembleurs die voor hun project de filter bij de ene leverancier, de pomp bij een andere en de accessoires (licht, warmtepomp, tegenstroominstallatie...) bij een derde halen.

Ontwerper-fabrikant van zwembaden

Wij zijn ontwerper-fabrikant om u zo goed mogelijk te dienen en om er voor te zorgen dat alles perfect functioneert vanaf de ontwerpfase, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

Zwembaden zijn onze passie. Hier, in Troyes, hebben de ingenieurs van Magiline de geheel nieuwe techniek van de modulaire structuur ontworpen, zij beschikken hier over een geavanceerd testcentrum om ieder nieuw systeem te testen. Hier vinden alle onderzoeken op het gebied van filtering en waterkracht plaats. Hier vernieuwt Magiline dag na dag, met een permanente passie, om u tevreden te stellen.

Een netwerk van 150 alleenvertegenwoordigers. Ware vakmensen die altijd voor u klaar staan.

Een ander sterk punt is het feit dat wij over alleenvertegenwoordigers beschikken, ware professionele partners die uitstekende prestaties leveren en over grote vakkennis beschikken en waarmee wij onze passie delen om u zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Zij hebben een bijscholingscursus gevolgd in ons opleidingscentrum in Troyes en zijn op de hoogte van de meest recente regelgevingen, zodat u kunt rekenen op hun deskundigheid, hun beschikbaarheid, hun doelmatigheid en hun reactievermogen.